За виното - на вашиот мобилен телефон

Тагдевин е компанија од Нант, Франција која развива иновативни решенија во доменот на винската индустрија за мобилни телефони и 2-д баркод технологијата.


Со едноставно визуелизирање со помош на вашиот смартфон (на пример iPhone, Blackberry, и др.) на еден 2-д баркод од винското шише или продажниот рафт Тагдевин ве поврзува автоматски со соодветен веб сајт за мобилни уреди (мобилен веб сајт) кадешто можете да консултирате информации за одреденото вино: на повеќе јазици, мултимедиски, фотографии, технички податоци за бербата, видео упатство за дегустација, совети за консумација на виното, коментари на други потрошувачи, и др. 

Накратко, Tagdevin ви нуди достапност на повеќе видови бесплатни информации и тоа мултимедијални, повеќејазични, достапни насекаде, и на наједоноставен начин - една слика, еден клик, една содржина - и мобилност - во винариите, во продажба или во приватна атмосфера помеѓу пријатели и целосен конфор.

Со Tagdevin виното не се одбира случајно и неинформирано.

Со Tagdevin виното се пие со познавање и убеденост.

Дозволете си јасни и прецизни информации за она што го консумирате.

Дозволете си ги повторно суштинските информации: Која е винаријата и како работи ? Каде се наоѓа лозјето и која е неговата историја? Како да се дегустира правилно и природно соодветното вино? Што мислат за него другите потрошувачи?

Дозволете си ја експертизата и технологијата на Tagdevin.


Contact | Mentions légales
Copyright 2007 - SAS Capacités - Tout droit réservé
26 boulevard Vincent Gache 44200 Nantes (SIRET 483 434 247 00019) - Capital de 154.500 euros

English

Franais

Macdonien